• تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 11:12

گرامیداشت هفته بهداشت دست در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

با حضور هیئت رئیسه بیمارستان ضیائیان و همچنین با هدف ارتقاء کیفیت مراقبت بهداشتی و ضرورت رعایت بهداشت دست مراسم گرامیداشت هفته بهداشت دست در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، به همت واحد کنترل عفونت این مرکز مراسم گرامیداشت هفته بهداشت دست روز شنبه 22 اردیبهشت 1403 با حضور هیئت رئیسه و کارکنان بیمارستان، با هدف  ارتقاء کیفیت مراقبت بهداشتی و ضرورت رعایت بهداشت دست برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و انتقال عفونت، در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
در این مراسم گزارشی از فعالیت های انجام شده در زمینه بهداشت دست توسط دکتر زینب صیامی متخصص عفونی بیمارستان ارائه شد و به 5 نفر از برگزیدگان مسابقه عکاسی با موضوع بهداشت دست هدایایی اهدا شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,مدیریت خدمات پرستاری,معاونت درمان